НОВИНИ

Над 10 000 души в предизвикателството "Вие сте шампионите"

С пеене в кухнята, танци по поляните и въплъщаване във Фреди Меркюри, стотици фенове на групата "Куин", представиха своите интепретации на 3 от най-хитовите песни на британските рок легенди.

bnt avatar logo
от БНТ
06:29, 25.10.2019
Чете се за: 00:35 мин.
Още

Брайън Мей - китарист на групата "Куин": Здравейте, аз съм Брайън Мей и това е Роджър Тейлър, на сцената от предстоящото ни турне. Изключително поласкани сме, че "Бохемска рапсодия" достигна 1 милиард гледания в Ютуб. Благодарим на всички и искаме да отпразнуваме повода, с вас - нашите страхотни фенове по целия свят. Затова пратете ни вашите интерпретации на нашите песни.

Над 10 хиляди души от 120 страни взеха участие в предизвикателството, под надслов "Вие сте шампионите", в което китаристът Брайън Мей и барабанистът Роджър Тайлър помолиха феновете да предоставят своите музикални и артистчни интерпретации на хитовете "Бохемска рапсодия", "Не ме спирай сега" и "Един вид магия".

Музикалният клип към Песента "Бохемска рапсодия", записан през далечната 1975-а стана първия, издаден преди 90-та година, който достигна един милиард гледания в Ютуб.

Предстоящото световно турне на легендарната рок група, с участието Адам Ламбърт на вокали, започва на 18 януари догодина и като първия концерт ще бъде в Сеул, Южна Корея.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Приключи блокадата на Орлов мост
​Приключи блокадата на Орлов мост
Фенове на ЦСКА събраха 9000 лв за детското отделение в Благоевградската болница
Фенове на ЦСКА събраха 9000 лв за детското отделение в Благоевградската болница