НОВИНИ

Националният съвет на БСП обсъжда платформата за евроизборите

Националният съвет на БСП се събра на заседание в централата на "Позитано 20" преди предстоящия конгрес на партията на 26-ти януари. Какво обсъжда левицата - вижте повече от прякото включване на Надежда Василева.

Надежда Василева
от Надежда Василева
12:11, 12.01.2019
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Социалистите обсъждат основните акценти в предизборната платформа. Ключов въпрос е и кой ще оглави листата за предстоящите евроизбори, особено след интервюто на депутата от БСП Александър Симов, че ако това е Сергей Станишев, той може да отблъсне избирателите на партията.

Сергей Станишев- председател на ПЕС: Вие имате предвид едно интервю? Ха! Вижте, те дори не заслужават коментар от мен, особено, имайки предвид, че човекът, който го е направил е известен в БСП, че неговите убеждения, като правило следват смяната на ръководството в БСП.

Деница Златева, заместник-председател на БСП: Всичките сегашни евродепутати имат място в следващата листа. Решението дали аз ще се кандидатирам, ще го съобщя на основните партийни организации, когато започне процесът на номинации.

Михаил Миков: Това, което се случва около подреждането на листите и тези атаки срещу Станишев, вредят за европейските избори.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Продължава евакуацията на граждани след експлозията на газ в Париж
Продължава евакуацията на граждани след експлозията на газ в Париж
Борисов благодари на петима премиери за подкрепата по Мобилност едно
Борисов благодари на петима премиери за подкрепата по "Мобилност едно"