COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Найден Зеленогорски: Протягаме ръка към другите в дясното пространство

Реформаторски общности за демокрация за местните избори е опит да наименуваме нещо, което съществува. Нашата идея е да чуем какво мислят хората в общините, в които управляваме и където сме ясна опозиция на ГЕРБ. Това коментира Найден Зеленогорски от ДБГ.

от БНТ
19:06, 06.11.2017
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Явно всеки в дясно има своя представа за това какво трябва да се прави, затова няма диалог, коментира той и обясни, че трябва да се видят грешките и отбеляза, че се протяга ръка към другите в дясното политическо пространство.

Търсим опит да направим нещо, което съществува, още по-голямо, понеже след 2 години предстоят местни избори, каза още Зеленогорски относно Реформаторски общности за демокрация.

Найден Зеленогорски: Хората, които победиха, са кметовете, по места различни структури не само си говорят, но и взаимодействат. Може би в лидерите е проблема. Има общини, в които дясноцентриската общност управлява над 10 години, защо да не може по принцип да стане това.

Смятаме, че е логично да направим Реформаторски общности за демокрация за местните избори, имаме мандат да я предложим на цялата демократична общност, отбеляза още той.

Вижте целия разговор във видеото.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Министър Захариева с реакция по спора около руската изложба за 24 май
Министър Захариева с реакция по спора около руската изложба за 24 май
Прокурори от Пловдив изнасят лекции в шест училища в града
Прокурори от Пловдив изнасят лекции в шест училища в града