НОВИНИ

Николай Нанков е назначен за заместник-министър на регионалното развитие

Бившият министър на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, който подаде оставка заради катастрофата край Своге, днес беше назначен за заместник - министър в същото министерство. Час преди това Нанков беше освободен като депутат от НС и това стана повод за поредния сблъсък между БСП и ГЕРБ на тема политическа отговорност.

bnt avatar logo
от БНТ
11:40, 10.10.2018 (обновена)
Чете се за: 00:28 мин.
У нас
Драгомир Стойнев - зам. председател на ПГ на БСП за България: Политически моралният министър Нанков подаде оставка заради смъртта на 20 български граждани заради лошата инфраструктура. Политически лоялният депутат Нанков подава оставка, за да се върне на същото място. Това ли са фактите ? Ако да, това означава, че зад тях стои брутално и безсрамно лицемерие.
Цветан Цветанов - председател на ПГ на ГЕРБ: От името на ПГ ние заставаме твърдо зад професионалиста Николай Нанков. Заставаме зад един човек, който всяка една професионална общност застана зад него, както от строителния бранш, така и от НС на общините. Стига с тази омраза, стига с тази агресия, защото до никъде няма да стигнете вие като политическа формация , а за парламентарното мнозинство и това, което българските граждани дават като подкрепа за Николай Нанков ще продължат да дават и занапред .
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Предлагат законодателни промени след жестокото убийство в Русе
Предлагат законодателни промени след жестокото убийство в Русе
Ураганът Майкъл набира сила, три щата обявиха извънредно положение
Ураганът Майкъл набира сила, три щата обявиха извънредно положение