НОВИНИ

Корнелия Нинова: Нека всички подкрепим майките на деца с увреждания

"Нека всички подкрепим майките на деца с увреждания. Тяхната мъка няма цвят. Нека покажем на Борисов, че свърши времето, в което можеше с раздаване на милиони да купува послушание". Това написа във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

bnt avatar logo
от БГНЕС
09:51, 03.10.2018
Чете се за: 00:28 мин.
У нас
корнелия нинова всички подкрепим майките деца увреждания

"Обещаните 150 млн. няма да решат проблемите, без промени в законите. Още през юли ние внесохме закона за личната помощ, изготвен заедно с майките. Два месеца и половина отлежава на бюрото на Караянчева. Досега можеше отдавна да е факт. Когато трябва да уредят някой бизнесмен, законите се приемат за 24 часа. А майките стоят четири месеца в палатките с децата си. Управляващите ги лъжат, разделят ги, противопоставят ги", пише още Нинова.

"Онзи ден на среща с тях една майка сподели, че някои от децата вече не са живи. Помните ли как започна всичко? Отказаха да ги пуснат в парламента на среща с нас, защото носели рекламни материали. Рекламните материали бяха надписите на гърдите им - “системата ни убива". Нека застанем до тях и им покажем, че няма да го допуснем. Системата може да се промени", добавя още лидерът на БСП.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Григор Димитров отпадна във втория кръг на турнира в Пекин
Григор Димитров отпадна във втория кръг на турнира в Пекин
Данъчни проучват участвал ли е Тръмп в схема за укриване на данъци в миналото
Данъчни проучват участвал ли е Тръмп в схема за укриване на данъци в миналото