НОВИНИ

Нов ремонт в центъра на София - затварят движението по ул. "6-ти септември"

Започва ремонтът на улица "6-ти септември" в столицата. Ремонтът, който трябва да приключи в средата на април, ще включва обновяване на настилките на пътното платно и тротоарите. Как движението в района ще бъде организирано - вижте повече от прякото включване на Карина Караньтова.

Карина Караньотова
от Карина Караньотова
12:23, 20.02.2019
Чете се за: 00:22 мин.
У нас

Столичната улица "6-ти септември" ще бъде затворена в участъка от "Аксаков" до "Славянска", като това е първи етап от изпълнението на ремонта.

Гранитните павета и бордюри ще бъдат запазени, но тротоарите ще имат нова настилка. Кръстовището с ул. "Славянска" остава отворено за движение.

Ремонтни дейности се осъществяват и на друга централна улица в София - "Иван Вазов". Настилките в участъка между бул "В. Левски" и ул. "Шишман" са положени, продължава работата до ул. "Г. С. Раковски".

Междувременно стана ясно, че стартира конкурсът за обновяване на площада пред църквата "Света Неделя". Срокът за кандидатстване с проекти е 8 май, а общият награден фонд е на стойност 250 000 лв, като победителят ще има ангажимента да реализира проекта си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ананиев: Аптеките са имали 6 месеца, за да отговорят на новите разпоредби
Ананиев: Аптеките са имали 6 месеца, за да отговорят на новите разпоредби
Дете от Бургас се простреля с намерен газов пистолет
Дете от Бургас се простреля с намерен газов пистолет