НОВИНИ

Новият генерален директор на БНТ встъпи в длъжност

Днес новият генерален директор на БНТ - Константин Каменаров встъпи официално в длъжност. Той прие поста от Вяра Анкова, която бе два мандата начело на обществената телевизия.

Милена Кирова
от Милена Кирова
14:57, 01.09.2017
Чете се за: 00:53 мин.
У нас

Взаимно уважение - в тази атмосфера Вяра Анкова предаде на Константин Каменаров поста генерален директор на БНТ. Екипът, хората са най-голямата ценност на телевизията, защото събират опита на няколко поколения с любопитството на младите, а всеки човек оставя частица от себе си в БНТ, каза Вяра Анкова и пожела успех на новия директор.

Вяра Анкова - генерален директор на БНТ 2010-2017г: Добре дошъл в този кабинет, който не знам дали е най-добрият, но със сигурност е най-отговорното място тук в телевизията и съм изключително щастлива, че тук сега влиза един човек, който това място не му е непознато и всички хора, които работят тук - също. Той е преживял нашите проблеми, нашите радости. Сигурна съм в успеха на този екип и му пожелавам само ей такива слънчеви мигове в този кабинет.
;
Константин Каменаров - генерален директор на БНТ: Много благодаря, наистина дай Боже. Аз ще кажа само, че съм много щастлив да поема тъкмо от теб тази позиция, защото тук са минали множество достойни хора в този кабинет, но пък приятелството и професионализмът между нас са нещо, което безкрайно много ценя, за което истински много благодаря. И още веднъж ще използвам възможността просто да помоля за най-нормално спокойствие тук. Работа има много и ще си я свършим всичките.
;

Константин Каменаров подчерта колко е важна приемствеността и наследството, което оставя всеки генерален директор. И си пожела това, което ще направи на поста и което ще остане - да бъде наистина добро.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Координационни щабове по туризъм ще работят и в зимните курорти
Координационни щабове по туризъм ще работят и в зимните курорти
Путин участва в открит урок за началото на учебната година
Путин участва в открит урок за началото на учебната година