НОВИНИ

Обраха бижута за милиони от Ким Кардашиян

Шок сред светски модни среди - скандален обир наруши спокойствие на знаменитостите от жълтите страници- в Париж обраха реалити звездата Ким Кардашиян. Откраднато е бижу на стойност около десет милиона евро.

bnt avatar logo
от БНТ
17:33, 03.10.2016
Чете се за: 00:51 мин.
По света

Обирът е станал около три часа през нощта местно време. Петима с маски и дегизирани като полицаи нахлуват в луксозната резиденция в осми район в Париж, в която дискретно отсядат знаменитости срещу 15 хиляди евро на нощ.

Мъжете заплашват нощния пазач с оръжие и го принуждават да ги заведе до апартамента на звездата. Вътре и тя е заплашена с оръжие, заключена е в банята, телохранителят е закопчан с белезници. Крадците отмъкват кутия с бижута и пръстен, който струва четири милиона евро. Бягат на велосипеди. Ким е в шок, но физически невредима, съобщи нейна говорителка.

Съпругът на Ким рапърът Кание Уест научи новината по време на концерт в Ню Йорк, докато изпълняваше хита си Хартлес.

Кание Уест: Съжалявам. Спешен случай в семейството. Трябва да прекратя шоуто.

С Ким в Париж са майка й и двете й сестри, една от които участва като модел в седмицата на модата. Това е бил и поводът за визитата. Още миналата седмица тя бе белязана с инцидент - скандален украински репортер се опита да събори Ким, когато излизала от автомобила си.

Тогава намесата на охраната свърши работа, но не и сега. Всъщност такова дръзко нападение на такова място изглежда немислимо. Събралите се в Париж за седмицата на модата са потресени.

Салма Хайек актриса: Важното е, че тя е добре.
Симоне Маркети, моден редактор на в. "Република": Удивена съм заради охраната. Наистина е страшно.

А парижани, дори да са безразлични към неволите на реалити звездата, правят сметка за ефекта върху туризма, който и без това пострадала след атентатите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Започна съдебният процес за убийството на руския опозиционен лидер Немцов
Започна съдебният процес за убийството на руския опозиционен лидер Немцов
Варна обменя опит с побратимени крайбрежни градове
Варна обменя опит с побратимени крайбрежни градове