НОВИНИ

Опасна дупка в центъра на Благоевград

Зрители на БНТ сигнализираха за опасна дупка в центъра на Благоевград. Намира се на малкия паркинг зад сградата на Общината. Въпреки че е дълбока около половин метър, дупката е необезопасена.

bnt avatar logo
от Антония Сукалинска
18:40, 20.06.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

В събота вечер, когато Благоевград беше препълнен с гости, дошли за фестивала „Франкофоли”, Георги паркирал колата си на паркинга зад Общината. Предната дясна гума на автомобила пропаднала в ямата. Повече от час с приятелите му се опитвали да извадят автомобила.

Георги: „Тя е опасна за жителите, за децата особено, за паркиращите автомобилите. Не би трябвало да бъде така. Причината може би нещо пропадане отдолу, виждам, че има некви ремонти извършвани преди известно време. Дупката е опасна, но предполагам, че ще се ремонтира”.

Дупката е ремонтирана преди време, но вероятно заради дъждовете през зимата отново се е отворила, казаха от Общината. До момента не са предприети мерки за закърпването ѝ, тъй като не са постъпвали никакви сигнали в деловодството или на горещия телефон. След нашия сигнал ще бъдат предприети незабавни действия и до утре дупката да бъде запълнена.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
“Ако си дал, не си живял напразно“
“Ако си дал, не си живял напразно“
Електронните услуги в Северозападна България - мисия възможна?
Електронните услуги в Северозападна България - мисия възможна?