Кандидатът за кмет на "Младост" Десислава Иванчева не е подкрепяна от "Зелените"

Инициативният комитет, който издигна кандидата за кмет за район „Младост“ Десислава Иванчева, излезе днес с опровержение до медиите, в което изрично се посочва, че тя не е свързана с партия „Зелените“, каквито публикации се тиражират в последните дни. Лидерът на протестите Иванчева е кандидат за кмет, издигнат от Инициативен комитет за независим кандидат на район „Младост“ и e подкрепенa от ПП "Нормална държава".

от БНТ
преди 3 години
Чете се за: 00:21 мин.
У нас
Кандидатът за кмет на Младост Десислава Иванчева не е подкрепяна от Зелените

Още от самото начало на нашите протести поискахме помощ от всички политически сили и тогава се отзоваха единствено от ПП „Нормална държава“ и ни помагат и до днес. Кандидатурата по никакъв начин не е свързана с партия „Зелените“, която подкрепи друг кандидат за кмет на района, пише още в писмото до медиите.

От Инициативния комитет декларират, че в този толкова важен момент за район „Младост“ Десислава Иванчева би приела подкрепа не само от „Зелените“, но и от други партии и сдружения, защитаващи демократични ценности и каузи, за които тя се бори. Изричното условие е това да не предполага политическо обвързване, тъй като Иванчева е независим кандидат за кмет и държи да остане такава.

Топ 24
Най-четени