НОВИНИ

Още обвинения за продуцента Харви Уайнстийн

Актрисата Роуз Макгоуън обвини публично продуцента Харви Уайнстийн, че я е изнасилил. В Туитър тя написа още, че един от директорите на Амазон Студиос, което разпространява телевизионна продукция, е пренебрегнал думите. Американската и британската полиция започват разследване по жалби срещу Уайнстийн.

Теодора Гатева
от Теодора Гатева
17:34, 13.10.2017
Чете се за: 00:48 мин.
По света

Актрисата Роуз Макгоуън написа в Туитър, че е изнасилена от Х. У. и обвини Рой Прайс - директор на Амазон Студиос, че е отказал да ѝ повярва. Той заявил , че няма доказаталества. Прайс е изпратен в принудителен отпуск, започнала е проверка на случая. А към списъка с 30-те имена на актриси, които твърдят, че са получавали непристойни предложения от Харви Уайнстийн се прибавят още и още имена. Холивуд реагира противоречиво на казуса.

Джейн Фонда, актриса: "Слава Богу, че вече се заговори за това. И Холивуд не е уникален в това отношение - съвсем нормално е по света, във всички сфери - бизнес, политика, присъщо е на много мъже и е като епидемия. И е много важно, че всички тези жени са достатъчно смели, за да говорят."
Тайн Дейли, актриса: "Разочарована съм, че хората се преструват, че това е нещо изключително ново и невероятно - О, какъв шок! Хайде де! Има огромна доза лицемерие в момента и е много трудно да се прецени кои са добрите и кои лошите."

В защита на Харви Уайнстийн се изказа режисьорът Оливър Стоун. Според него, в момента на Уайнстийн никак не му е леко и трябва да се дочака реакция на съда. Самият Уайнстийн - в разговор с папараци заяви, че се нуждае от помощ.

Харви Уайнстийн: НЕ СЕ СПРАВЯМ ДОБРЕ, НО СЕ ОПИТВАМ... ТРЯБВА МИ ПОМОЩ. ЗНАЕТЕ ЛИ, ВСИЧКИ ПРАВИМ ГРЕШКИ... ВТОРИ ШАНС... НАДЯВАМ СЕ...

Освен САЩ, И Великобритания започва разследване срещу Харви У. за сексуално посегателство, извършено край Лондон, около 1980 година. И в двата случая имената на пострадалите не се съобщават.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Абонати на „Топлофикация“ – Русе останаха само с топла вода
Абонати на „Топлофикация“ – Русе останаха само с топла вода
Все по-често се злоупотребява с чужда самоличност в интернет
Все по-често се злоупотребява с чужда самоличност в интернет