Вече е категорично изяснено,че тялото намерено в района на водоем до село Негован е на мъж на възраст между 60 и 70 години, съобщи за "По света и у нас" говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Още вчера стана ясно, че другото открито тяло е на жена. По данни на съдебните медици смъртта е настъпила преди около два месеца. В момента разследващите проверяват всички сигнали за изчезнали или обявени за издирване хора в този период. По време на огледа, какъвто имаше и днес в района, където бяха открити телата, са намерени още веществени доказателства. Сред тях са мокет, с който вероятно са били увити жертвите, портмоне с монети, ключ за автомобил и гилза от огнестрелно оръжие.

Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор: Установени са също по черепите на двете жертви входно изходни рани, които считаме, че са от огнестрелно оръжие. Т. е. преди разчленяването на тези тела, лицата са били убити вероятно с огнестрелно оръжие. На много ранен етап се намира разследването и не можем да кажем все още каква е самоличността на лицата, нито огнестрелното оръжие, с което е причинена смъртта, но тези резултати очакваме от назначените експертизи.