НОВИНИ

Отново агресия на пътя - побой заради катастрофа в София

Шофьори се сбиха при катастрофа на булевард "Черни връх" в центъра на София. Единият раздаде юмручно правосъдие и преби виновния, според него. Нападателят, който е криминално проявен, е задържан, съобщиха от МВР.

Зоя Велинова
от Зоя Велинова
17:36, 15.03.2016
Чете се за: 01:20 мин.
У нас

Към 12.30 часа днес от локалното платно на столичния бул. "Черни връх", без да има предимство, изненадващо излиза лек автомобил "Шкода Октавия".

За да избегне удара, идващата от центъра "Хонда" прави маневри, но се удря с голяма скорост почти челно в джип БМВ X 5 от отсрещното платно.

Николай Маринов: За съжаление това е резултатът. При мен пораженията са най-тежки, тъй като колата е по-малка, по-ниска. Тежки са.
Симеон Христов: Получи се тежко ПТП. Жена ми в момента е в болница, в спешното. Има счупена ръка и в момента я вкарват за допълнителни изследвания.

Очевидците разказаха,че след тежкия удар шофьорите на сблъскалите се коли се нахвърлили върху виновника, поред тях, за катастрофата.

Очевидец: Момчето, предизвикало катастрофата, излезе да се извини на шофьорите на другите 2 коли. Без никакво обяснение те скочиха и започнаха да го ритат и бият в главата. Това е, което се случи - саморазправа на пътя - поредна. Той не се защитаваше по никакъв начин. Не е имало никаква самоотбрана. Без никакво обяснение скочиха и почнаха да го бият.


;

Битият шофьор отказа да застане пред камерите. Негова колежка, която е била в колата по време на катастрофата, е потресена от агресивното поведение на шофьора на джипа, който започнал да рита "Шкодата" и пребил жестоко мъжа в нея.

Колега на момчето: В областта на главата. Целият беше в кръв. Не ги е предизвикал по никакъв начин, не се е защитавал и не е отвърнал на ударите. Шофьорът на джипа крещеше, заплашваше, че ако не му оправи колата - ще го смачка.

А шофьорът на джипа се оказа с внезапна амнезия и отрече да е бил когото и да било.

Симеон Христов: Не помня да е имало такова нещо. Всичко стана много бързо, така че не мога да ви кажа. Не съм участвал в никакви такива пререкания. Поне не помня да има такова нещо.

От МВР обаче потвърдиха, че водачът на един от катастрофиралите автомобили е нанесъл юмручни удари по главата на шофьора на "Шкодата" и е задържан. Симеон Христов е 35-годишен, криминално проявен от София.

;

Преди час на бул. "Черни връх". Премазват от бой шофьор, защото им е ударил мутренските джипове. Искам да избягам от тук! Мечтая да съм избягал от тук още преди час!

Posted by KristiAn Stavrev on Tuesday, March 15, 2016
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Руските военни напускат Сирия
Руските военни напускат Сирия
Пожар в ученичешки общежития в Хасково, няма пострадали
Пожар в ученичешки общежития в Хасково, няма пострадали