COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Отпускат над 5 милиона за дооборудване на специализираните полицейски сили

Правителството отпусна малко над 5 милиона лева за дообурудване на специализираните полицейски сили и жандармерията в страната. Това стана ясно след среща на оперативното ръководство на МВР при премиера Бойко Борисов.

от БНТ
12:09, 25.03.2016
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

След срещата така и не се изясни дали нашите служби са предали непроверен сигнал към американското посолство или от американската мисия са прихванали информацията за заплаха от терористичен акт близо до хотел "Плиска", който вчера вдигна службите на крак. Заместник-главният секретар Георги Арабаджиев поясни, че само вчера МВР е получило десетки сигнали за поставени взривни устройства.

Георги Арабаджиев, зам.-главен секретар на МВР
Нищо особено няма в този случай. Само в рамките на вчерашния ден има 12 такива случая. 12 сигнала от подобен род. За поставени взривни устройства и други технически средства, които целят терористични действия, но това е ежедневната ни работа. Поне още три случая има от сутринта подобни. Обяснимо е предвид атентата в Брюксел и бдителността на гражданите и общото чувство за несигурност във всички нас, гражданите.
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
На Граничния пункт "Дунав мост" не мерят температурата на пътниците
На Граничния пункт "Дунав мост" не мерят температурата на пътниците
Що е то да къмпингуваш на Карадере? (СНИМКИ)
Що е то да къмпингуваш на "Карадере"? (СНИМКИ)