НОВИНИ

Пакистански сервитьор се прочу заради приликата си с герой от "Игра на тронове"

Какво е общото между Пакистан и Вестерос - светът от сагата "Игра на тронове"? Отговорът се крие в двама мъже, които си приличат ужасно много, макар и единият да е холивудски актьор, а другият - сервитьор в пакистански ресторант. Джанан Дурал разказва.

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
10:55, 30.04.2019
Чете се за: 00:46 мин.
Още

Това е Питър Динклидж, по-известен като Тириън Ланистър от "Игра на тронове".

А това е Рози Хан. Той е от Пакистан и работи като сервитьор.

Животът му се преобръща, когато синът на собственика на заведението, в което работи, забелязва приликата между Рози и холивудската звезда.

26-годишният младеж не бил чувал за "Игра на тронове" и в началото се чудел защо хора се обръщат към него с името "Тириън". След като изгледал сериала обаче осъзнал, че отвъд Океана има мъж, който много прилича на него. И че този мъж е световноизвестен актьор. Рози решава да подсили приликата и за целта си прави същата прическа. И започва да мечтае.

Рози Хан, двойник на Питър Динклидж: Иска ми се да работя в киното и да се запозная с Питър Динклидж. Най-хубаво би било, ако двамата снимаме съвместен филм.

Макар и засега да не е сбъднал американската си мечта, пакистанският Тириън Ланистър казва, че приликата му е помогнала да приеме своя ръст от 135 см. Вече по-самоуверен, Рози се оглежда и за потенциална съпруга.

А неговият шеф обещава, че ще му помогне да замине за Съединените щати, ако холивудският му двойник изяви желание да се срещнат.

Истерията около "Игра на тронове" е завладяла целия свят и преобръща животи. Хитовата поредица обаче е към своя край - след само още няколко епизода, милиони зрители ще трябва да се сбогуват със своите любими герои.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
На Светли вторник в църквите се отдава почит на Света Богородица
На Светли вторник в църквите се отдава почит на Света Богородица
„Еърбъс“ отчете рязък спад на нетната печалба
„Еърбъс“ отчете рязък спад на нетната печалба