COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Папагали от три континета на изложба в Стара Загора (ГАЛЕРИЯ)

От 15- ти октомври 2017 до 30 ноември 2017 в Mall Galleria Стара Загора ще гостува международна изложба на папагали от 3 континента, информират от Profile international.

от БНТ
22:44, 13.10.2017
Чете се за: 00:32 мин.
Животът
папагали три континета изложба стара загора галерия

В изложбата „Macaw Garden Show“ са включени над 35 вида пернати: седем вида Ара, четири вида Какаду, Амазона, Жако, Еклектус, като и три вида много редки птици. Това са Хиацинтовата Ара – Джулс (както казват децата „Синия папагал от филма РИО“), Токо Тукана – Рафи и Златния папагал – Съни. Фактът, че птиците не са поставени в клетки, нямат прегради, а са свободни, прави изложбата още по-вълнуваща. Те са специално подготвени за целта и по този начин всеки може да се наслади на красотата им така, както би ги видял в естествената им среда.

;

Организаторите ще позволят на всички посетители да се снимат за спомен с пернатите приятели, а също така биха могли и да си поговорят с тях. Настроението се покачва и от факта, че всеки посетил изложбата се включва в томбола за спечелване на един говорещ папагал от вида Кралско Жако. Посетителите на изложбата ще могат да се запознат с папагала Жорко, популярен с това, че знае на изуст стихотворението "Аз съм българче".

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
След разораните дюни в Ахтопол, багер на ивицата в Созопол
След разораните дюни в Ахтопол, багер на ивицата в Созопол
Община Варна отчуждава имоти заради разширяване на бул. Васил Левски
Община Варна отчуждава имоти заради разширяване на бул. "Васил Левски"