НОВИНИ

Партията на Корман Исмаилов с ново ръководство

Народна партия "Свобода и достойнство" избра за председател на първия си редовен конгрес Орхан Исмаилов. На предсрочните избори партията ще търси отново партньорство в център дясно, реши конгресът.

Десислава Маркова
от Десислава Маркова
16:17, 27.11.2016
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Според досегашния председател на Народна партия "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов - единствен депутат от формацията в рамките на Реформаторския блок, излизането на ДСБ в опозиция е намалило влиянието на Реформаторите върху ГЕРБ и е засилило влиянието на Патриотичния фронт. Според него това е довело и до дестабилизация на правителството.

От НПСД определят оставката на кабинета като прибързана и некореспондираща с логиката на изборния процес. Новият председател Орхан Исмаилов е категоричен, че структурите на партията ще бъдат развити и ще участват в изборите.

Орхан Исмаилов, председател на НПСД: Трябва да се обединяваме хората, всички които са в дясно център, които имаме една обща ценностна система трябва да сме заедно. Нашата цел е всеки един български гражданин да се чувства свободен, достоен независимо от неговата религиозна, етническа, културна принадлежност. Нашата амбиция е в новия парламент да имаме колкото се може по-широка представителност.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 200 талантливи деца в специалната новогодишна програма на БНТ
Над 200 талантливи деца в специалната новогодишна програма на БНТ
Оставиха в ареста афганистанеца, запалил българското знаме
Оставиха в ареста афганистанеца, запалил българското знаме