COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Болни от множествена склероза искат регистър за алтернативни методи на лечение

В Сопот беше поставено началото на Национална кампания за създаването на публичен регистър за алтернативните методи на лечение на множествена склероза, автоимунни и дегенеративни заболявания. Инициативата е на фондацията на 36-годишната Таня Бейрийска, която успя да пребори тежкото заболяване.

от Станислава Цветанова
22:23, 10.07.2018
Чете се за: 00:45 мин.
У нас

Таня Бейрийска описва как чрез специален хранителен режим успяла да се излекува в първата си книга, която излезе в началото на годината. Шест месеца по-късно с нея се свързват хиляди хора от страната, които искат да приложат метода й.

Таня Бейрийска: Методът е силен точно в това - кара, провокира всеки организъм да се самовъзстановява, да се самогенерира да се самолекува, но сам го прави. Аз не съм лечител...

31-годишен мъж от Пловдив е един от хората, които страдат от множествена склероза. Диагнозата му била поставена през 2010 г. От тогава е изпробвал десетки арлтернативни методи за лечение, но без резултат.

Ивайло Тенев: Прибегнах към метода от запада, но може би след 5-6 месеца като не виждах резултати се отказах по мое желание, защото тогава нещата бяха много зле, тогава бях на легло.

След като разбира за метода на Таня Бейрийска младият мъж се среща с нея и започва да го прилага.

Ивайло Тенев: Дава толкова бързи резултати...първото нещо беше, че когато излязох навън, настъпи едно огромно спокойствие, което за мен не беше познато от дълго време.

Според Таня Берийска, у нас има необходимиост от създаването на публичен регистър на алтернативните методи за лечение, тъй като имало много методи, които не помагат на болните, а те инвестират хиляди левове в тях без резултат за здравето им.

Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
В Пловдив изследват дете на година за новия коронавирус
В Пловдив изследват дете на година за новия коронавирус
Отвъд границите: Да си верен на усещанията си за света
"Отвъд границите": Да си верен на усещанията си за света