НОВИНИ

Педагогически съвет решава съдбата на учениците, които нападнаха учител в Садово

Едното от момчетата, участвали в побоя над учителя по английски език в Професионалната селскостопанска гимназия в Садово, минава от дневна в индивидуална форма на обучение.

bnt avatar logo
от БНТ
19:37, 27.09.2017
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Това реши извънредният педагогически съвет, който се проведе днес в училището. Какво да е наказанието на 17- годишния Атанас, който удари с дървен кол преподавателя си, ще се обсъжда едва след като момчето бъде освободено от ареста. Пострадалият Антон Велков не участва в педагогическия съвет, защото все още е в болнични и се възстановява. Следващата седмица, когато се върне на работа, ще реши дали остава в училището.

Димитър Йорданов - директор на Професионалната селскостопанска гимназия в Садово: Атанас Анков Георгиев в момента продължава да бъде задържан. Неговото поведение не можем и няма как да разгледаме, защото неговото отсъствие възпрепятства това. Когато бъде освободен или когато съдът и прокуратурата се произнесат, тогава можем да разгледаме и неговото поведение. Третото момче е бил наш ученик до август 2017 г., от този момент нататък той не е наш ученик, защото е отпаднал.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Частично бедствено положение в Малко Търново заради падналия дъжд
Частично бедствено положение в Малко Търново заради падналия дъжд
Опозиция и управляващи в спор стабилен ли е кабинетът
Опозиция и управляващи в спор стабилен ли е кабинетът