НОВИНИ

Петър Стойчев: "Левски" ще продължи да съществува и да радва поколения напред

Въпреки равенството в мача от събота, ръководството на сините обяви клуба за победител заради подкрепата на феновете на стадиона и в шествието преди мача. В трудния момент за клуба освен с любовта си, привържениците помагат и финансово с дарения и като си купуват абонаментни карти за мачове. Подкрепата си за "Левски" даде и легендарният плувец Петър Стойчев.

Паулина Найденова
от Паулина Найденова
09:22, 17.02.2020
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Над 3000 абонаментни карти вече са продадени.

Петър Стойчев - плувец: Когато има такъв прекрасен мач, такива прекрасни емоции с такива фенове, които подкрепят отбора по европейски без ексцесии, разбира се че отборът на "Левски" е победител и ние феновете сме тези, които трябва да го подкрепим, затова логото е "Всички за Левски". Когато играеш на терена и на стадиона е пълно с привърженици на твоя отбор, които те подкрепят, това ти дава сила, мотивира те да победиш, да покажеш повече от това, на което си способен и да защитиш честта на фланелката на своя отбор.

Според него Левски ще продължи да съществува и да радва поколения напред. Синът му продължава семейната традиция на привърженик на отбора.

Петър Стойчев - плувец: Последните 20 години от моята спортна кариера преминаха в синия клуб. Спортната школа, казармата изкарах в синия клуб. "Левски" е неизменна част от моя живот и това, което съм постигнал в спорта, до голяма степен дължа на "Левски". Той ми даде шанс да се реализирам в спорта.

Вижте още от разговора във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нови възможности за българската бактерия лактобацилус
Нови възможности за българската бактерия лактобацилус
На 24 февруари общинарите от Каварна ще гласуват за таксата за журналисти
На 24 февруари общинарите от Каварна ще гласуват за таксата за журналисти