НОВИНИ

Певицата Бионсе отложи свой концерт по лекарска препоръка

Суперзвездата на ритъм енд блуса Бионсе, която в неделя отпразнува 35-ия си рожден ден, е отложила свой концерт, след като лекари са ѝ препоръчали гласова почивка, предаде Асошиейтед прес. Бионсе е отменила шоуто си в Ню Джърси, планирано за 7 септември. Концертът в рамките на световното ѝ турне "Formation" за промотиране на албума "Lemonade" е пренасрочен за 7 октомври.

певицата бионсе отложи свой концерт лекарска препоръка
bnt avatar logo
от БНТ
15:07, 06.09.2016
Чете се за: 00:20 мин.
Още

Място за тревога за феновете няма. Бионсе ще продължи останалите си концертни изяви по план с шоу на 10 септември в Сейнт Луис, Мисури. Световното турне на Бионсе започна на 27 април в Маями. Концертната обиколка на певицата трябваше да приключи с шоу в Нашвил на 2 октомври. След промяната заради вокалния проблем на Бионсе, турнето ѝ ще завърши с пренасочения за 7 октомври концерт в Ню Джърси.

Бионсе отбеляза 35-ия си рожден ден на 4 септември във Филаделфия на фестивала "Произведено в Америка", чиито основател е съпругът ѝ, рапърът и продуцент Джей Зи. От фестивалната сцена певицата получи поздравления от рапъра Чанс и британските рокаджии "Колдплей".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Дизелгейт: Слушания в Европарламента имало ли е девиации в автоиндустрията
Дизелгейт: Слушания в Европарламента имало ли е "девиации" в автоиндустрията
Проектът за газовия хъб ще се развива независимо от обстоятелствата
Проектът за газовия хъб ще се развива независимо от обстоятелствата