НОВИНИ

Пиян мъж се опита да открадне кола с дете в София и катастрофира

Пиян криминално проявен мъж се опита да открадне автомобил с дете вътре. Инцидентът стана този следобед в столицата на улица "Костенски водопад". За щастие детето не е пострадало. То било оставено за кратко без надзор от майка му вътре в колата. Мъжът е задържан за 24 часа.

Тихомир Игнатов
от Тихомир Игнатов
19:15, 10.03.2017 (обновена)
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Инцидентът е станал около 16:30 този следобед. Жената е паркирала автомобила в близост до 29-та поликлиника, за да вземе лекарства от аптеката за болното си дете.

В този момент колата била с включен двигател. В нея се качил криминално проявен мъж, който направил опит да я открадне. Той обаче не подозирал, че на задната седалка имало дете. Разбрал в последния момент, разказват униформените.

Опитът за бягство бил неуспешен, тъй като мъжът се ударил в паркиран наблизо автомобил. Така бил задържан от полицията. Катастрофата предизвика за кратко задръстване по улица "Костенски водопад".

При инцидента няма пострадали. 11-годишното дете, което се е намирало в колата по време на кражбата, се е отървало само с уплаха. Майката на детето не пожела да застане пред камерата ни.

При задържанета на 40-годишния мъж от полицията са установили, че той е употребил алкохол.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Избори 2017: Мариана Тодорова, Коалиция „АБВ - Движение 21“
Избори 2017: Мариана Тодорова, Коалиция „АБВ - Движение 21“
Избори 2017: Димитър Главчев и Искрен Веселинов
Избори 2017: Димитър Главчев и Искрен Веселинов