НОВИНИ

Пловдив е домакин на изложение за сватби

Изложението за сватби и събития, което се провежда днес и утре в Международен панаир - Пловдив показва връщане към модата на пищните тържества. Над 50 щанда очертават модата при организирането им, което включва спектакъл със светлинно и звуково шоу, богата украса от цветя и феерична заря. Това съобщиха от пресцентъра на панаирното градче.

bnt avatar logo
от БТА
14:46, 26.01.2019
Чете се за: 00:25 мин.
Още
пловдив домакин изложение сватби

В третото издание на Weddings & Events Expo участват сватбени агенции, флористи, сладкари, ювелири, стилисти, фотографи и видеографи, производители и търговци на артикули за украса и забавление. Музикални и танцови формации, модни къщи и салони за красота демонстрират актуалните тенденции.

Като най-атрактивен щанд от панаирния пресцентър посочват сватбената маса, акцент при която е пищната украса. Композиции от балони и цветя с гигантски размери подчертават тържествеността на вълнуващия ден.

Много от участниците в изложението предлагат специални отстъпки за младоженците, а всички специалисти дават безплатни консултации. Общинското предприятие "Радостни обреди"-Пловдив, което е партньор на проявата, има щанд за информация относно процедурите при сключване на брак, се казва още в съобщението на панаирния пресцентър.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Алберт Попов с рекордно 9-то място на слалома в Кицбюел
Алберт Попов с рекордно 9-то място на слалома в Кицбюел
Испания и Франция ще признаят Гуайдо, ако до 8 дни няма избори във Венецуела
Испания и Франция ще признаят Гуайдо, ако до 8 дни няма избори във Венецуела