COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Говорителят на "Топлофикация": Почти е възстановено топлоподаването в цяла София

Без топла вода все още са горната част на "Лозенец", "Студентски град" ""Витоша" и част от "Младост", съобщи в "Денят започва" говорителят на "Топлофикация". Според Елизабет Павлов захранването там ще бъде възстановено до края на деня. Възможно в отделни части да има временни колебания на топлоподаването. По график то трябва да бъде изцяло възстановено до утре. Заради планов ремонт топлата вода на абонатите, които се захранват от ТЕЦ "София Изток" беше спряна на 8-ми май. През лятото предстои още едно спиране на топлата вода в източните квартали, припомни говорителят на "Топлофикация - София".

от БНТ
08:08, 18.05.2017
Чете се за: 00:31 мин.
У нас
Елизабет Павлова - говорител на "Топлофикация София": "В момента приключваме с пускането на топлата вода. Надяваме се до утрешния ден, вече ще бъде всичко в нормите. Към момента все още възстановяваме топлоподаването към горната част на квартал Лозенец, към Студентски град и кв. Витоша. Надяваме се до края на деня всичко да е нормално. Вчера възстановихме Младост 1 и почти целия квартал Младост 4. Останалите квартали вече са с възстановено топлоподаване. Изпълнихме нашето обещание и дори приключваме малко по-рано."
Елизабет Павлова - говорител на "Топлофикация София": "Между 1 - 11 август отново ще спрем клиентите, които се захранват от ТЕЦ "София Изток", тъ като ще тряжва да включим този аварирал топлопровод, който започнахме да ремонтираме основно. А в началото на юни ще спрем централната градска част и част от районите, които се захранват от ТЕЦ -София - най-стария ТЕЦ. Там ще трябва също да извършим основни ремонти на главните топлопроводи."
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Япония свали извънредното положение, но с едно наум
Япония свали извънредното положение, но с едно наум
Как да оцелеем в планината
Как да оцелеем в планината