НОВИНИ

Подбалканският път в района на Карлово е затворен за 24 часа

Подбалканският път в района на Карлово е затворен до 14 часа утре заради ремонтни работи, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

подбалканският път района карлово затворен часа
bnt avatar logo
от БНТ
14:24, 13.07.2019
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Ограничението е за извършване на заключителните работи при изграждането на ново кръгово кръстовище на първокласния път. Предстои полагането на последния асфалтов пласт и на пътната маркировка, а това налага спиране на трафика, добавят от агенцията.

Обходният маршрут за пътуващите в посока Бургас е: с. Иганово - с. Московец – с. Богдан – с. Каравелово – с. Климент– с. Войнягово – гр. Баня – с. Васил Левски – път I-6 за гр. Бургас. А към София - с. Васил Левски – гр. Баня – с. Войнягово – с. Климент – с. Каравелово– с. Богдан- с. Московец - с. Иганово по път I-6.

Новото кръстовище е в началото на Карлово, в посока Сопот, и е на мястото на старото триклонно кръстовище с обходния път на града. За изграждането му АПИ осигури близо 781 000 лв. С построяването му транзитното движение се извежда от центъра на Карлово, повишава се безопасността на движение и се намаляват до минимум предпоставките за пътни инциденти. Новото кръстовище ще бъде и с енергоефективно LED осветление.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ваканция на село, но не при баба и дядо
Ваканция на село, но не при баба и дядо
Четирима души са задържани в Ихтиман за неподчинение на полицията
Четирима души са задържани в Ихтиман за неподчинение на полицията