НОВИНИ

Подготовката на Поли Генова за "Евровизия 2016"

България се завръща на "Евровизия". А нашият представил е Поли Генова. Сега Поли работи усилено върху избора на песен, която да представи страната ни на конкурса в Стокхолм. Песента ще бъде готова съвсем скоро и обещава да бъде много енергична.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
20:01, 22.02.2016
Чете се за: 00:38 мин.
Още

5 години след голямата сцена на "Евровозия" в Дюселдорф, Поли споделя, че вече се чувства много по-уверена на сцената.

Поли Генова, българския участник в Евровизия 2016-а: Много се вълнувам, може би тайно съм си мечтала, отново да се върна на тази голяма сцена. Много се вълнувам наистина, миналата седмица излезе видео в което презентират как ще изглежда сцената, какви нови технологии ще използват... и аз нямам търпение да стъпя там и да използвам моите три минути на нея. И надявам се още три на финала, с които да представим добре страната ни.

Още малко търпение обаче! Все още не е ясно каква ще е песента на Поли. Знаем, че всеки ден тя репетира с екипа си... Дори езикът на който ще пее, още е тайна!

Поли Генова, българския участник в Евровизия 2016-а - Със сигурност ще бъде много енергично. Следвайки опита си е важно да има и нещо, което е разбираемо за всички останали, най-вероятно ще има и английски език, за да бъде възприемано по-лесно. Надявам се да харесате проекта, който подготвяме аз и целият ми екип. Важно е да представим България достойно! Вярвайте в нас, ние ще е справим!
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кандидатите за държавни служители ще се явяват на два конкурса
Кандидатите за държавни служители ще се явяват на два конкурса
Технологични гиганти мерят сили в Барселона
Технологични гиганти мерят сили в Барселона