НОВИНИ

Покемоните влязоха и в Народното събрание

Манията с покемоните се разраства. Освен в паркове, градини и по улиците, те влязоха и в институциите.

Виктор Дремсизов
от Виктор Дремсизов
21:00, 20.07.2016
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Необичаен посетител, невидим за депутатите, влезе в пленарната зала днес към 11 часа. Ловът на покемони продължава. Малките анимационни герои освен навън са и на закрито. Открихме ги и в Народното събрание. Покемонът "Бълбазор" за кратко постоя на последните банки в залата, където обикновено седят независимите депутати. Дебатът бързо му омръзна и излезе в кулоарите.

Иван Иванов, заместник - председател на Народното събрание:
Разбрах че, освен народни представители и гости, и покемони бродят из пленарната зала. Модерните технологии и развитие на въображението явно не подминава и Народното събрание.

Таско Ерменков, депутат от БСП:
Само не знам как са ги пуснали, дали имат пропуск, издаден за допуск тука и къде гледа НСО в дадения случай. Разбира се всяко нещо трябва да се прави с някаква мярка, защото освен всичко друго има и рискове, както знаете.

Покемони се разхождаха и пред президентството и Министерския съвет. На входа на Министерството на образованието, посрещаше най-популярният покемон Пикачу. И по света институциите не са подминати от покемон маният. Президентът на Израел дори публикува в социалните мрежи снимка на покемон, който се намира в кабинета му и под нея написа: "Някой да извика охраната."

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Евакуират Лувъра
Евакуират Лувъра
Републиканците номинираха официално Тръмп за президент
Републиканците номинираха официално Тръмп за президент