НОВИНИ

ПОЛИ ГЕНОВА ПЕЕ ДОВЕЧЕРА НА ФИНАЛА НА "ЕВРОВИЗИЯ". ДА ПОДКРЕПИМ ПОЛИ - №8!!!

Поли Генова излиза тази вечер на сцената на "Евровозия" в Стокхолм. Всички билети за финалната вечер са продадени от над шест месеца, като ограничени бройки могат да се намерят на черния пазар за баснословни суми. Местната обществена телевизия, която организира конкурса тази година очаква над 4 милиона зрители пред екраните в страната, което е близо половината от нейното население. Те ще се присъединят към други над 250 милиона от цял свят, сред които за първи път от САЩ и Китай. Последни новини от Стокхолм предават нашите специални пратеници Благой Цицелков и операторът Атанас Атанасов.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
10:10, 14.05.2016
30297
Чете се за: 00:57 мин.
У нас

Днес Стокхолм ще изживее момента, за който целият град се готвеше в продължение на цяла година - финалът на „Евровизия" 2016. Целият град е обзет от духа на конкурса, а на всеки ъгъл могат да се видят знамената на участващите държави, или пък да се чуят някои от песните, които по-късно днес ще бъдат част от конкурсната програма.


Вижте как може да подкрепите Поли и да гласувате за нея!


Тази година музикалната надпревара се провежда в огромен комплекс, който обединява три зали - Глобен, където е разположена самата сцена, Ховет, където е пресцентърът и залата за пресконференции и Теле Ту Арена, където пък над 50 хиляди зрители ще се съберат, за да наблюдават шоуто на огромни екрани.

Всички билети за финалната вечер са продадени от над шест месеца, като ограничени бройки могат да се намерят на черния пазар за баснословни суми. Местната обществена телевизия SVT, която организира конкурса тази година очаква над 4 милиона зрители в страната, което е близо половината от нейното населения. Те ще се присъединят към други над 250 милиона от цял свят, сред които за първи път от САЩ и Китай. Домакините са предвидили и специална изненада, тъй като американската суперзвезда Джъстин Тимбърлейк също ще бъде част от програмата.

Но не Джъстин Тимбърлейк, а нашата звезда Поли Генова е тази, която ще очакваме с най-голямо нетърпение на сцената.

Поли ще излезе осма.

Подкрете Поли където и да се намирате в Европа - гледайте шоуто по местните национални телевизии и гласувайте!

Ще ви разкрием една голяма тайна от генералната репетиция: Джъстин Тимбърлейк ще посрещне Поли Генова на сцената "Евровизия" тази вечер. Как - гледайте големият финал само по БНТ 1 и БНТ HD. Началото е в 22 часа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лекоатлетически маратон Варна
Лекоатлетически маратон "Варна"
Мобилен пункт за опасни отпадъци ще има до столичния парк Света Троица
Мобилен пункт за опасни отпадъци ще има до столичния парк "Света Троица"