НОВИНИ

Поли Генова репетира за Евровизия с шведски топ хореограф

Българската делегация за Евровизия 2016 замина тази сутрин за Стокхолм, Швеция. Въпреки ранното ставане, българският отбор беше в настроение и изпя припева на песента "Ако любовта беше престъпление" на Терминал 2.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
20:48, 04.05.2016
Чете се за: 00:54 мин.
Още

61-вото издание на международния форум ще започне след седмица, но репетициите са в разгара си и Поли вече се включи към тях. Сериозната подготовка на Поли не спря и през последните дни преди заминаването. Наш екип засне как тя репетира за Евровизия с шведски топ хореограф на наша земя.

Усилени репетиции на танца към песента "If love was a crime"в последните дни преди Стокхолм. Сценичното представяне на песента на Поли е по идея на двама топ хореографи шведката Амбра Сучи и българинът Милен Данков.

Поли Генова: За мен като непрофесионалист е сериозно предизвикателство да комбинирам пеене с танци,~особено~на припева.

Амбра е основател на една от най-добрите танцови школи в Европа - „Diambra", стои зад хореографията на "Еуфория" песента, с която шведската поп певица Лорийн спечели Евровизия през 2012 година в Баку.

Амбра Сучи, хореорграф: Има изпълнители, които просто пеят и стоят неподвижно, но когато става дума за парче като това, което има толкова много ритъм, това просто няма как да не ти повлияе. Не е нужно да си танцьор, за да искаш да танцуваш.

За това и Амбра е сигурна в успеха на нашето момиче.

Милен Данков, хореорграф: Съвместно с нея създадохме и чисто концептуално какъв да бъде нейния танц.
Амбра Сучи, хореорграф: Докато правех хореографията, я изпробвах с моите танцьори в Швеция и те също бяха страшно впечатлени. Казаха, че песента на Поли е заредена с много позитивизъм и звучи много лятно. Във времена като тези, имаме нужда от повече такива парчета.

Залозите на букмейкърите изстрелват Поли в топ 3.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жива пясъчна картина в Куклен театър – Пловдив
Жива пясъчна картина в Куклен театър – Пловдив
Две специалности в ЮЗУ поскъпват заради преобразуването на техническия колеж към
Две специалности в ЮЗУ поскъпват заради преобразуването на техническия колеж към