COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

Политически реакции за номинацията на Данаил Кирилов

В парламента номинацията на Данаил Кирилов за нов правосъден министър беше приветствана от управляващите.

Милена Кирова
от Милена Кирова Альоша Шаламанов
11:55, 04.04.2019
Чете се за: 00:35 мин.
У нас
Николай Проданов - зам.-министър на правосъдието: "Квотата на министър на правосъдието е на основната управляваща партия. Това е въпрос, който те трябва да си решат и го решиха. Ще го посрещнем, ще му обясним актуалната ситуация като го изберат.
Юлиан Ангелов - Обединени патриоти, ВМРО: Мисля, че е един от хората които е един от хората, които са най-запознати. Мисля, че е добър министър, работи по 24 часа. ГЕРБ има право да номинира, защото така е по споразумение.
Валери Симеонов - Обединени патриоти, НФСБ: Аз имам високо мнение за професионалните качества, но придобивам лошо мнение за нивото и потенциала. Без него правна комисия няма да има тоя капацитет.
Рамадан Аталай - ДПС: Не съм човек, който би трябвало да даде оценка на работата на господин Кирилов, но като гледам работата му в парламента - всеки законопроект в парламента на Данаил Кирилов създаваше проблеми, дано в Министерството на правосъдието не е така.
Веселин Марешки - Воля: Още от началото на мандата казахме, че ГЕРБ и Борисов са си спечелили доверието имат право да назначават, но след това си носят отговорността. Не можеме да кадруваме.
Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Премиерът номинира Данаил Кирилов за правосъден министър
Премиерът номинира Данаил Кирилов за правосъден министър
​Пореден гаф на Тръмп: Обърка произхода на баща си
​Пореден гаф на Тръмп: Обърка произхода на баща си