Полицията в Благоевград с нов шеф

35-годишният Николай Хаджиев е новият директор на Областната дирекция на МВР в Благоевград. Той беше представен пред ръководния състав на полицейската служба от заместник-министърА на МВР Цвятко Георгиев в присъствието на заместник главния секретар главен комисар Георги Арабаджиев.

от БНТ
преди 3 години
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Със заповед на министъра на вътрешните работи днес старши комисар Николай Хаджиев встъпи в длъжност директор на полицията в Благоевград. Хаджиев поема управлението на МВР в областта след уволнението на старши комисар Росен Танушев, който бе преназначен като началник на отдел „Криминален“ в родния си град Петрич след скандала в симитлийското село Черниче.

Старши комисар Николай Хаджиев е роден в Пловдив,завършил е академията на МВР, а професионалният му стаж в системата започва като разследващ полицай в Софийска дирекция на вътрешнитге работи. Заемал е различни ръководни длъжности от началник група до началник отдел. Той е известен в полицейските среди като специалист по линия на разкриването на наркотици. Очаква се до дни новият директор да представи екипа си.

Топ 24
Най-четени