Две момичета и едно момче са отведени в столичното второ районно управление, където са извършени разпити. Всички са непълнолетни. Полицията продължава разследването, задържаните непълнолетни все още нямат повдигнати обвинения.

​ДПС осъди остро нападението над семейството на заместника на главния мюфтия

​ДПС осъди остро нападението над семейството на заместника на главния мюфтия

ДПС осъди остро нападението и побоя над жената и дъщерите на един от заместниците на главния мюфтия. В декларация от парламентарната трибуна председат...

ДПС осъди остро нападението и побоя над жената и дъщерите на един от заместниците на главния мюфтия. В декларация от парламентарната трибуна председателят на движението Мустафа Карадайъ подчерта, че езикът на омразата не е част от демокрацията и европейските ценности.

Мустафа Карадайъ, председател на ПГ на ДПС: Вчера беше регистрирана поредна проява на ислямофобия. Изключително дръзко, нагло и безпардонно едни лица нападнаха беззащитни жени в европейска София само защото са носели забрадка и изповядват ислям. Налагането на езика на омразата, насаждането на омраза, превръщането на представителите на мюсюлманската религия в еквивалент на проблеми, на врагове, е тревожно явление и някой трябва да каже стоп.
Нападнаха семейството на заместник на главния мюфтия

Нападнаха семейството на заместник на главния мюфтия

Нападнаха семейството на един от заместниците на главния мюфтия. Инцидентът е станал по обед пред столичен хипермаркет в квартал "Свобода". От Главнот...