COVID-19 COVID-19 Следи тук
назад

​Пореден спор между БСП и ГЕРБ в рамките на парламентарния контрол

Пореден спор между БСП и ГЕРБ в рамките на парламентарния контрол. Отляво заявиха в декларация, че са алтернатива на ГЕРБ и че българите можели да живеят по-добре, ако били приети техни законодателни предложения за промени в редица сектори. От най-голямата партия опонираха, че са победили социалистите на 4 парламентарни вота и подчертаха международните успехи на Бойко Борисов.

от БНТ
18:22, 11.05.2018
Чете се за: 00:25 мин.
У нас
Корнелия Нинова - председател на БСП: БСП са креслива опозиция, която не предлага нищо. Фактите - 31 законопроекта, които изразяват политики, различни от вашите. 2009-та - края на управлението на социалистите, 9 милиона дълг. 2017-та, след 8 години управление на Бойко Борисов близо 25 милиона дълг. Наша задача на БСП за България е да дадем възможност за избор на народа си.
Георги Марков - ГЕРБ: Снощи гледам телевизия, Меркел и Макрон. И тя му каза - Браво, Бойко! Това ти казва германският канцлер! Ти успя и на 17-ти ще я има тази балканска среща, тя е историческа. Историята я пише ГЕРБ и Бойко Борисов. Кога френски президент е приел български премиер и след един месец да идва в България? И да му казва - мон шери! Догодина ще има избори, ГЕРБ ще се готви да ги спечели.


Свали приложението BNТ News
Свали приложението BNТ News
Топ 24
Най-четени
Отворени, но пък празни. Фитнесите чакат трениращите
Отворени, но пък празни. Фитнесите чакат трениращите
С близо век назад: ​Кралските сватби във Великобритания (ГАЛЕРИЯ)
С близо век назад: ​Кралските сватби във Великобритания (ГАЛЕРИЯ)