НОВИНИ

​Поредна тежка катастрофа на пътя Русе - Бяла, двама ранени

Турски ТИР удари челно лек автомобил на пътя Русе - Бяла. Ранени са двама души. Според шофьора на камиона причина за инцидента са дупките на пътя. Заради катастрофата движението по главния път Русе-Велико Търново временно беше затворено и доведе до километрични опашки в празничния ден.

bnt avatar logo
от Даниела Димитрова
17:10, 06.05.2016
5939
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Пострадалите са мъж и жена, пътували от Велико Търново за Букурещ. Малко преди разклона за Бяла в автомобила им се е врязал турски ТИР и ги е изблъскал 10 метра назад. При челния сблъсък от колата е изтекъл бензин.

Свидетели на катастрофата са се притекли на помощ с пожарогасители и така са успели да предотвратят възпламеняването на автомобила. За да бъде извадена 40-годишната жена, се е наложило колата да бъде разрязана. И двамата ранени са настанени в русенската болница със сериозни фрактури и травми. Шофьорът на камиона твърди, че инцидентът е станал заради дупките на пътя.

Сезгин: Тъкмо бях отпочинал на ТИР паркинга край Бяла и тръгнах, но заради неравностите не успях да овладея камиона и се сблъскахме.

Движението в района беше възстановено в ранния следобед.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Акциите и петролът поевтиняха в Ню Йорк
Акциите и петролът поевтиняха в Ню Йорк
Десетки бургазлии се помолиха пред мощите на Св. Георги
Десетки бургазлии се помолиха пред мощите на Св. Георги