НОВИНИ

Посрещаме Новата година със "Сцена под звездите"

Споделете празничното събитие „Сцена под звездите“ в новогодишната нощ на пл. „Княз Александър І” в София или в програмите на БНТ1 и БНТ Свят!

посрещаме новата година сцена звездите
bnt avatar logo
от БНТ
13:42, 11.12.2017
Чете се за: 00:52 мин.
У нас

За 19-ти пореден път Българската национална телевизия и Столична община организират празничния концерт-спектакъл „Сцена под звездите” на площад „Княз Александър І”. Традиционното събитие ще подари незабравима Новогодишна нощ на софиянци и гостите на столицата.

Камерите на обществената медия ще направят съпричастни към празника на открито и всички българи в страната и в чужбина, които могат да проследят концерта на живо по БНТ1 и БНТ Свят.

Празничното шоу ще започне на 31 декември в 22:00 часа и ще продължи до 01:00 часа на 1 януари. Негови домакини тази година са водещата от БНТ1 Анна Ангелова и обичаният от българските зрители актьор Владимир Пенев. Те ще внесат непосредственост, хумор и динамика в шоуто, за да превърнат новогодишната нощ в незабравимо преживяване.

Събитието в центъра на София ще впечатли с уникални светлинни ефекти, перфектен звук, покриващ целия площад, и красива заря в небето над столицата. Музикалната програмата е поверена на едни от най-популярните български изпълнители.

Звезден блясък, ритъм и емоция на празника ще дадат Хилда Казасян и Васил Петров с Бендът на Ангел Заберски, група „Акага”, Дара, Михаела Маринова, Христиана Лоизу, група „Сигнал” и Николина Чакардъкова с Ансамбъла на неврокопските танцьори.

;

Всяка година в мащабната проява се включват повече от 20 000 души, а заедно с тях, празнуват още над 1 милион зрители пред телевизионните екрани.

„Сцена под звездите” доказа през годините, че като граждани на Обединена Европа можем да бъдем заедно, да споделяме радостта, да се забавляваме истински и да създадем неповторима атмосфера, в името на една обещаваща и изпълнена с надежди нова година.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Община Пловдив разширява мрежата от велоалеи в града
Община Пловдив разширява мрежата от велоалеи в града
Любов и светлина
Любов и светлина