НОВИНИ

Голям пожар и сериозно задимяване в "Студентски град"

Пламъците лумнали на последния етаж в нов блок, където са настанени 40 футболисти от детско-юношеската школа на ЦСКА. Няколко часа огнеборците се опитваха да потушат пламъците. За щастие няма пострадали.

Милена Кирова
от Милена Кирова
19:20, 29.03.2018
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Малко преди 16 часа. Част от футболистите от детско-юношеската школа на ЦСКА са по стаите си в блок в "Студентски град". Късо съединение предизвиква пожар. Най-вероятно това е станало в сервизните помещения, където се намират бойлерите. Децата усещат миризмата на дим. И веднага напускат сградата.

Стефан Яръмов - ЦСКА: Съвсем спокойно с децата, които бяха там - около 20 на брой - преминахме по всички стаи, проверихме дали няма деца, имаше включително и едно кученце взехме. Съвсем спокойно си слязохме долу и предупредихме другите хора. През това време се обадиха и дойде полиция и пожарна. Така че няма място за притеснение. Засега имам уверението, че няма големи поражения. До колкото знам - в моята стая е паднал таванът, в други 2-3 има леки поражения. Повечето са в остър дим. Собствениците се разбрахме с тях - осигурха ни хотел, където да преспим.

Пламъците обаче обхващат целия покрив. Няколко часа продължи битката на огнеборците с пламъците.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Учени от БАН разработват универсална ваксина срещу всички щамове на грипа
Учени от БАН разработват универсална ваксина срещу всички щамове на грипа
Заловиха за часове обирджиите на инкасо автомобил в Плевен
Заловиха за часове обирджиите на инкасо автомобил в Плевен