НОВИНИ

Предаването на БНТ "Бразди" празнува 55 години

Една от емблемите на Българската национална телевизия - "Бразди" празнува своя 55-ти рожден ден. Земеделският евъргрийн, както закачливо го наричат колегите, е сред най-гледаните предавания. Каква е рецептата за успех и телевизионно дълголетие - вижте във видеото.

Зоя Велинова
от Зоя Велинова
10:48, 30.03.2018
5041
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Трудно е да се преброят за 55 години колко поколения журналисти са работили в" Бразди", но е ясно, че много хора са оставили труда си в предаването и добре са предавали щафетата на следващите. Днешният екип работи с далеч по- модерни технологии и предаването е много по - модерно и провокативно.

Водещи от последното предаване Бразди: "Днес в Бразди ще говорим за тютюна. Ще питаме защо Европа произвежда много по - малко тютюн , отколкото консумира."

Бразди е сред най - дълголетните предавания в телевизионния ни ефир.От 1963- та не е слизало от екран, а в наши дни е сред най-гледаните предавания на БНТ.

Даниела Филипова - изп. продуцент на "Бразди": Ние работим наистина с настроение , с желание. Добре познаваме земеделската тематика и вероятно ключът е някъде там.

Днешният екип на "земеделския евъргрийн" обещава още много вълнуващи фермерски истории и е убеден, че "класиката е модерна".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Евростат: Близо две трети от българите имат добра самооценка за здравето си
Евростат: Близо две трети от българите имат добра самооценка за здравето си
В Столична библиотека започва Походът на книгите
В Столична библиотека започва "Походът на книгите"