НОВИНИ

Предаването "Рецепта за култура" празнува 11 години в ефира на БНТ Свят и БНТ 2

Предаването "Рецепта за култура" празнува 11 години в ефира на БНТ Свят и БНТ2. То е част от програмата на БНТ2 от нейното създаване. Токшоуто отбеляза своя празник в Национална галерия "Квадрат 500".

Мина Пенкова
от Мина Пенкова Тереза Ставрева
19:30, 08.06.2016
Чете се за: 00:52 мин.
Още

Екипът на „Рецепта за култура“ събра в най-новата и модерна галерия в България за своя празник, героите на предаването от изминалите 11 години. Сред гостите бяха Татяна Лолова, Мария Сапунджиева, Светлин Русев, омбудсмана Мая Манолова, директорът на музикалното училище "Любомир Пипков" Милка Митева и генералният директор на БНТ Вяра Анкова.

Екатерина Генова: Предаването си извоюва място в сърцето и душата на зрителите, убедена съм, защото то предлага една много здравословна амалгама от духовни съставки, от културния ни живот.
Юрий Дачев: Надявам се да предстоят хубави неща, да има още много нови срещи, много нови събития, такива каквито не са свършвали тези десет години, вече единайста.
Татяна Лолова: Това предаване го обожавам, то ме кара да се чувствам горда, интелигентна и много съм щастлива, че се познавам с хората, които го правят това великолепно предаване.
Светлин Русев: "Може би това е единственото предаване, което цялостно се занимава с проблемите на културата."
Вяра Анкова - Генерален директор на БНТ: "11 е числото на победителите. Пожелавам им винаги да побеждават на този толкова труден и чувствителен терен, какъвто е теренът на българската културата, и да продължават да откриват тези малки миди, които след това стават перлите в нашата култура."
;

Екипът на предаването обеща да не спира да търси и показва най-интересните моменти от културния живот, защото у нас всекидневно и навсякъде се случват събития, които си заслужава да видите. Гледайте най-интересните акценти от тях в „Рецепта за култура“ всяка събота от 10:00 часа по БНТ 2 и БНТ Свят.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
„Рецепта за култура“ - 11 години в ефира
„Рецепта за култура“ - 11 години в ефира
Международен тенис турнир в Пловдив
Международен тенис турнир в Пловдив