НОВИНИ

Представиха “Нова Република“ във Варна

Политическата платформа „Нова Република“ е единствената алтернатива на ГЕРБ и БСП. Това заявиха днес във Варна Мартин Димитров и Радан Кънев. До дни ще бъде обявено, кои политически сили влизат в „Нова Република“. Радан Кънев отказа да назове формациите, които ще бъдат в бъдещото политическо обединение.

БНТ2-Варна
от БНТ2-Варна Мартин Николов / Илко Илиев
18:00, 30.01.2017
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

„Нова Република“ ще има политическо ръководство. То ще реши как политическата платформа ще се яви на предсрочните парламентарни избори в края на март.

Радан Кънев, председател на ДСБ
„Аз искам от Варна да съобщя една много лоша новина за БСП и за ГЕРБ – и това е новината, че и на изборите, и в следващия парламент, България ще има силна дясна алтернатива на това, което се случва през последните 15 години. „Нова Република“ ще расте и ще расте, и въобще няма да спрем с изборите.“

Дългосрочните задачи пред бъдещата политическа сила са борба с корупцията и въвеждане на антикорупционна прокуратура, премахване на данък „уикенд“, повишаване на доходите.

Мартин Димитров, политическа платформа „Нова Република“
„Ще помогнем на малкия и среден бизнес да се развива без репресии и без натиск. Всичко това ще доведе до растеж на икономиката до 6-7 процента на година. Така че за четири години доходите да нараснат с повече от 50 процента.“

От „Нова Република“ ще разчитат на личности, които са доказали своята почтеност в годините на прехода.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отново масови протести в Румъния
Отново масови протести в Румъния
Служебният кабинет проведе първото си заседание
Служебният кабинет проведе първото си заседание