НОВИНИ

Президентът и съпругата му ще присъстват на спектакъла „Българската Коледа"

На 25 декември президентът Румен Радев и неговата съпруга Десислава Радева ще присъстват на традиционния благотворителен спектакъл „Българската Коледа“, съобщиха от прессекретариата на Президентството. Концертът ще се проведе от 20.00 часа в Народния театър „Иван Вазов“ и ще бъде излъчен пряко по БНТ Свят.

bnt avatar logo
от БНТ
13:15, 24.12.2019
Чете се за: 00:35 мин.
У нас
президентът съпругата присъстват спектакъла българската коледа

Седемнадесетото издание на благотворителната инициатива си поставя за цел да подпомогне лечението на конкретни деца и да осигури високотехнологична медицинска апаратура за диагностика, лечение и рехабилитация. Oт сцената на Народния театър изявени български музиканти, танцьори, спортисти, актьори и журналисти ще подкрепят благородната кауза.

Наум Шопов и Петър Милошев ще бъдат водещи на спектакъла „Българската Коледа“, а в благотворителния концерт ще вземат участие известните български изпълнители Миро, Орлин Горанов, Графа, Любо Киров, Люси Дяковска, "Фондацията", Теодосий Спасов, Веско Ешкенази, Виктория Георгиева, Печенката и Деси Тодорова, Еделина Кънева, танцьорите Джорджия Кънчева и Антон Кандауров, вокална група "Бон-Бон", Детски хор на Българското национално радио и солисти от „Северняшки ансамбъл“ Плевен.

Актрисата Диана Димитрова, певицата Поли Генова, актьорите от Народния театър – Деян и Дарин Ангелови, Бойка Велкова, Радина Кърджилова и директорът на театъра Мариус Донкин, д-р Неделя Щонова и Националният ансамбъл по художествена гимнастика също ще са сред застъпниците, които ще призоват за съпричастност и подкрепа.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Съюзът на българските автомобилисти подема кампания за колани на задните седалки
Съюзът на българските автомобилисти подема кампания за колани на задните седалки
Витлеем е в очакване на Бъдни вечер
Витлеем е в очакване на Бъдни вечер