НОВИНИ

Президентът Радев покани Бойко Борисов, за да обсъдят проблемите в страната

Президентът Румен Радев кани лидера на ГЕРБ Бойко Борисов на среща, за да обсъдят проблемите с корупцията и икономическото развитие на страната. Президентът съобщи това след участието си в на празника на Сухопътните войски във Военната академия "Георги Стойков Раковски".

Вера Александрова
от Вера Александрова
11:50, 16.11.2018
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Президентът Румен Радев посочи, че не бива да се бърка закон с визия. Така той отговори на думите на премиера Борисов, че е обсъдил с Корнелия Нинова и проекта на БСП "Визия за България", а отказа среща на представители на ГЕРБ.

Президентът Румен Радев отхвърли твърденията, че той и БСП подстрекават протестите. Според държавния глава България не трябва да подписва Пакта за миграция на ООН.

Българите виждат, че всички действия на управляващите имат една цел - да не загубят властта. Всяка власт, независимо дали сегашната или следващата, трябва да знае, че няма да може да управлява по досегашния начин, подчерта президентът. Според него българите все по-решително и организирано ще търсят правата си, защото се измерват не само с миналото, но и с държавите около нас.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ден без автомобили за по-чист въздух в София
Ден без автомобили за по-чист въздух в София
НС прие на първо четене промени в Закона за чистотата на въздуха
НС прие на първо четене промени в Закона за чистотата на въздуха