Принц Чарлз ще отведе Меган Маркъл до олтара

Британският принц Чарлз ще съпроводи Меган Маркъл до олтара, в деня на сватбата й със сина му принц Хари. Бъдещата булка е изпратила официална молба към своя свекър, а той с удoволствие е приел.

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
преди 2 години
Чете се за: 00:27 мин.
По света

До рокадата в последния момент се стигна, след като баща ѝ Томас обяви, че няма да присъства на тържеството по здравословни причини. Това породи спекулации кой ще отведе булката до олтара. Имаше предположения, че до нея в големия ѝ ден ще застане принц Уилям, който е и кум.

Днес беше потвърдено че 96-годишният принц Филип, дядо на младоженеца, ще бъде сред гостите. Миналия месец той беше опериран за смяна на тазобедрена става. Съпругът на кралица Елизабет Втора се оттегли от обществените си задължения през август миналата година.

Сватбата е утре, 19 май. На церемонията ще е забранено да се снима с телефони или фотоапарати, а поканените дами трябва да се появят задължително с шапка.

;

БНТ ще ви направи свидетели на кралската сватба с картина на живо. Гледайте специалното ни студио с водещи Георги Любенов и Милена Цветанска от 13:55 до 16:00 ч.

Топ 24
Най-четени