НОВИНИ

Продължава издирването на началника на КАТ - Казанлък

Продължава издирването на началника на КАТ "Пътна полиция" в Казанлък. Тодор Николов е в неизвестност от сряда, когато е видян за последно. Към момента и трите му телефона са изключени. Липсва и личният му автомобил. Последно видеокамери са засекли колата на Николов да се движи в посока язовир Копринка и обратно. Днес ще бъдат прегледани допълнително всички камери от изходите на Казанлък. Сигналът за изчезването на Николов е подаден от сестра му, с която живеят в една къща. Жената видяла ключовете му на вратата и се притеснила, че го няма. В издирването на началника на КАТ е включен целият състав на Областна дирекция на МВР Стара Загора.

bnt avatar logo
от БНТ
08:29, 14.12.2018
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Обходени са всички маршрути по които Николов се е движел. Не е установена информация за проблеми при разговори със сестра му и зет му, с които живее в село Бузовград, близо до Казанлък. За проблеми не са съобщили нито бившата му съпруга, нито бившата му приятелка.

Главен комисар Георги Хаджиев-директор ОД на МВР Стара Загора: Допълнително притеснение води и фактът, че липсва служебното му оръжие от касата му. От момента, в който ми е докладвано, съм разпоредил да бъде сформиран щаб, който да проведе издирвателни мероприятия, за да бъде установено местонахождението на колегата. Към настоящия момент нямам положителен резултат по отношение на издирвателните мероприятия.

Николов е на 44 години. В МВР започва работа през 2006 г., а от 2014 г. работи като началник на отдел "Пътна полиция" в РПУ-Казанлък.

Полицаят е в неизвестност от сряда. По обяде разговарял с журналисти край Мъглиж, където имаше тежък пътен инцидент със загинал и тежко ранени. За последен път е отговарял на телефона си към 16 ч. същия ден. Информацията за изчезването му е постъпила в МВР на 12 декември в 21 ч. от сестра му.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Булгаргаз поиска запор на сметките на топлофикациите в Плевен, Враца и Бургас
"Булгаргаз" поиска запор на сметките на топлофикациите в Плевен, Враца и Бургас
Как католическата общност посреща новината за визитата на Папа Франциск у нас
Как католическата общност посреща новината за визитата на Папа Франциск у нас