НОВИНИ

Продължават проверките на НАП по Черноморието

Продължават масираните данъчни проверки по Черноморието. От началото на юли до момента са направени над 23 000 инспекции. Освен хотели, ресторанти, барове и други търговски обекти, на проверка са подложени борси и тържища.

bnt avatar logo
от БНТ
21:45, 27.08.2018
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Днес представителите на приходната агенция влязоха изненадващо във ваканционно селище Русалка. Оказа се, че комплексът има невнесени данъчни задължения за над 100 000 лева. Пълното проучване на имуществото на фирмата показва, че тя е дерегистрирана по закона за ДДС. Наложен е и запор на фирмата.


Красимир Павлов - звено"Комуникации" ТД на НАП ВАРНА: Други крайни мерки, които прилага Националната агенция за приходите, съобразно закона, това е обявяването на търгове, на движимо и недвижимо имущество на задължените лица. От началото на годината до момента над един милион лева са постъпили в държавния бюджет. Тази крайна мярка като изземането на парични средства от касите на длъжниците също се прилага. Прилага се и на 107 обекта от началото на сезона,като са събрани 51 000 лева.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Фейсбук блокира членове на военната хунта на Мианма
Фейсбук блокира членове на военната хунта на Мианма
Сибирската ваканция на Владимир Путин (СНИМКИ)
Сибирската ваканция на Владимир Путин (СНИМКИ)