НОВИНИ

Амир от Франция: ,,Песента на Поли Генова ми сред любимите''

До голямата Евровизия остават броени дни. Наш екип успя да надникне в гримьорната на френския изпълнител - Амир, който на участието си в Лондон запя песента на Поли Генова заедно с нея. Вижте какво сподели пред Елица Кънчева:

Милена Кирова
от Милена Кирова
17:25, 27.04.2016
Чете се за: 00:57 мин.
Още
Амир от Франция: ,,Песента на Поли Генова ми сред любимите


Амир - учатник от Франция във Евровизия 2016: Поли е толкова чаровна, мила земна, скромна, винаги с усмивка и има една нейна песен, която обожавам- ,,О, дай ми любовта". Възползвам се сега от екрана ан БНТ да й изпратя много целувки. Много съм впечатлен от нея още от първата ни среща. Надявам се да остана в контакт с нея и след конкурса и най-вече да дойда в България. Днес в Туитър е публикувала видео, в което пее моята песен. И е написала ,, не мога да спра да си я пея, песента е толкова готина" . Къде другаде можем да намерим толкова добронамерени хора. Знаех песента й преди да се запозная с нея. Тя ми е една от любимите. Това е моят вкус за музика. Намирам, че песента на Поли има много модерен западен характер, но в същото време и много Средиземноморски. В мелодията й се усеща влиянието на Балканите - топлината. Това най-вече ме зарежда в нея. В новия ми албум и аз залагам на това звучене. Този стил музика влиза директно в сърцето. Затова го харесвам.

Мисля, че тази година имаме по-скоро хомогенен конкурс, в който заглавията си приличат. Има много поп на английски с много темпо. Личи си, че почти всички искат да се забавляват на сцената с ритмична грабваща музика. Моята също е такава и се надявам тази година да превърнем Евровизия в един истински празник - това е основната ни цел. Това е най-важното, особено след всичко, което Европа преживя напоследък. Моята песен също е много позитивна. Това търсех и това получавам като мнение от медиите и от критиците. Разказвам една история за надеждата, за позитивността. Надявам се да носи радостта, с която е заредена. Например аз не мога да пея без да се усмихвам.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Панамските документи ще станат достъпни за обществеността от 9 май
"Панамските документи" ще станат достъпни за обществеността от 9 май
Екстрадираха Салах Абдеслам във Франция
Екстрадираха Салах Абдеслам във Франция