НОВИНИ

Протест на роднините и близките на починалия български боксьор

Роднини и приятели на загиналия в Албания български боксьор Борис Станчов се събраха на протест пред боксовата зала, където момчето е тренирало.

bnt avatar logo
от БНТ
21:19, 28.09.2019
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Те искат справедливост за случилото се с Борис и казват, че вече седмица нямат никаква информация за причините довели до смъртта на боксьора.

Според тях треньорът, който е завел Станчов на ринга в Албания, е потънал в неизвестност и се крие дори от разследващите. Убедени са, че именно той е виновен за случилото се.

Лили Станчова, сестра на Борис Станчов: Треньора искаме да получи доживотен затвор, защото това не е нормално. Той е отнел един човешки живот без никаква причина.
Исус Величков: Исус, той защо беше с твоята лична карта и знаеха ли, че е с твоите документи? - Аз въобще нищо не съм знаел. - Те знаеха ли? - Със сигурност. - Защо е трябвало да бъде с твоите документи? - Ами, не знам - сигурно не искаше да има загуби.
Руслан Николов, съквартирант на Борис Станчов в Албания: Да има справедливост, да видим какво ще стане с тази експертиза, да излезе най-скоро вече, да докарат тялото на Боби и да видим какво ще стане след това.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Северно сияние над Лапландия
Северно сияние над Лапландия
Каракачанов с остра позиция за приемането на Северна Македония в ЕС
Каракачанов с остра позиция за приемането на Северна Македония в ЕС