НОВИНИ

Протести и блокиране на движение в няколко града в страната

И през днешният ден имаше протести в страната. Скандиранията и блокираното движение се превърнаха в израз на гражданското недоволство. Вътрешният министър Младен Маринов коментира, че във връзка с протестите - на органите на реда по места е разпоредено да не допускат затваряне на пътища. В Перник, протестиращи се събраха в кв. "Изток".

bnt avatar logo
от БНТ
22:00, 13.11.2018
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Те се обявиха против предстоящото увеличение на "Гражданска отговорност" и срещу високите цени на горивата. АМ "Люлин" и движението на входа на Перник бяха блокирани.

Поредна вечер на протести и блокирани кръстовища във Варна срещу високите цени на горивата, но и със социални искания за по-високи доходи. Към протестиращите се присъединиха и представители в мотоклубове от града.

;

Мирно премина протестът в Добрич. За кратко беше блокирано движението по един от основните булеварди, тъй като протестиращите преминаваха непрекъснато по пешеходните пътеки.

В София - пореден ден на протестите на майките на деца с увреждания пред Министерския съвет за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Протестиращите направиха шествие до сградата на НФСБ. През деня протест на майки имаше и в Силистра.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Светла Стоянова спечели Агробизнесмен на България за 2018
Светла Стоянова спечели "Агробизнесмен на България" за 2018
БСП за доклада на ЕК: Важно е дали се изпълняват отделните препоръки
БСП за доклада на ЕК: Важно е дали се изпълняват отделните препоръки