НОВИНИ

Възстановяват от тази нощ движението в южното платно на бул. "България"

От тази нощ се възстановява движението в южното платно на бул. "България" в участъка от бул. "Иван Гешов" до бул. "Черни връх". Това стана ясно след проверка на участъка от столичния кмет Йорданка Фандъкова.

Цанка Николова
от Цанка Николова
12:40, 26.07.2019
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

От утре сутрин започва работата по северното платно на булевард "България", затова движението ще се извършва двупосочно в южното пътно платно. Продължават ремонтните дейности на тротоарите, тъй като това няма да пречи на движението.

Йорданка Фандъкова, кмет на София: От утре започват работа по северното платно, до края на август се очаква да бъде затворено за движение. Разбира се, това зависи и от времето, ако то позволи могат да работят по-бързо, но ако вали - трябва да се съобразят.

Кметът на София беше категорична, че се работи само през летните месеци, когато движението е по-спокойно. За момента не се наблюдават огромни задръствания в този участък.

Тъй като движението в южното пътно платно ще се извършва двупосочно, постоянната пътна маркировка няма да бъде поставяна, за да не обърква шофьорите.

Кметът на София увери, че до началото на новата учебна година всички ремонти, по които се работи, ще бъдат приключили.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Гърция засили контрола на вноса на свинско месо от България
​Гърция засили контрола на вноса на свинско месо от България
Какво се случва с личните ни данни след хакерската атака в НАП?
Какво се случва с личните ни данни след хакерската атака в НАП?