НОВИНИ

Пътеводител в света на сватбите

Нова година, нов късмет и нови 365 дни, в които може да направите решаващата крачка към встъпване в брака. Несъмнено обаче тази важна стъпка освен с радост и трепет е съпътствана и с много напрежение и стрес. Един сватбен фотограф създаде наръчник за спокоен сватбен ден. Какви са неговите съвети за намаляване на тревогите и притесненията в сватбения ден, вижте.

Цанка Николова
от Цанка Николова
10:23, 02.01.2017
Чете се за: 00:53 мин.
Още

Това е мечтата на всяко момиче - да облече бяла рокля и да каже заветното "Да" на своя избраник. Докато се стигне до решителната крачка обаче всяка двойка минава през големи предизвикателства. Именно, за да помогне на младоженците да се справят без стрес, Николай създава кратък наръчник за мечтаната сватба в лесни стъпки.

Николай Митев, фотограф и автор на книгата: Тепърва с трепет очаквам да видя перфектната сватба, няма сватба без грешки. Едни хора, които са забързани, които през цялото време се притесняват. Сега тук младоженеца ми закъсня, ще закъснеем за ритуалната зала.Те не се усмихват, напрежението личи по лицата им, това не се отразява само на снимките, това се отразява и цялостно на емоциите в деня.

Понякога младоженците забравят пръстените, питката за църквата или се тревожат за всякакви подробности, затова Николай съветва подготовката предишния ден да не продължава до късно вечерта. Той е заснел над 300 сватби и опитът на сватбен фотограф го среща с различни хора. Той събира на едно място интересните, драматичните и стресиращите моменти под формата на съвети на едно място.

Николай Митев, фотограф и автор на книгата: Всяка една събота и неделя аз влизам в нечий дом. Виждам хора поставени в една и съща ситуация, които реагират по малко или повече различен начин.

Книгата е своеобразен пътеводител в света на сватбите. Тя е пълна с полезни съвети за плавно протичане на сватбения ден. Николай споделя, че за отлична сватба най-важно преди всичко е доброто и спокойно настроение, за да бъде изживяването както в мечтите на двамата младоженци.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ислямска държава пое отговорност за атентата в нощен клуб в Истанбул
Ислямска държава пое отговорност за атентата в нощен клуб в Истанбул
Безработни младежи от Пловдивско с шанс за реализация на пазара на труда
Безработни младежи от Пловдивско с шанс за реализация на пазара на труда