НОВИНИ

Пускат поетапно парното в София от днес

„Топлофикация София” стартира общото включване на отоплението в столицата. Поетапно ще бъдат включени първо детските градини, учебните и здравните заведения, след това жилищните сгради във всички райони и накрая административните сгради и стопанските потребители, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

bnt avatar logo
от БГНЕС
12:50, 05.11.2019
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
пускат поетапно парното софия

"Напомняме на клиентите да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител".

Важно е преди пускането на отоплението клиенти да приключат всички ремонти и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

„Топлофикация София” ЕАД дава възможност на клиентите, които поради някакви причини желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Борисов: Трябва специфичен фокус към развитието на най-бедните европейски райони
Борисов: Трябва специфичен фокус към развитието на най-бедните европейски райони
Внесоха документите за регистрация на партията на Слави Трифонов
Внесоха документите за регистрация на партията на Слави Трифонов